Pokrenuli smo stranicu na kojoj možete da postavite sva pitanja u vezi našeg programa i delokruga rada. Iako smo se potrudili da našom web prezentacijom pokrijemo najveći broj sfera interesovanja, ostavljamo prostora za slučaj da smo nešto zaboravili.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pitanja i odgovori:

  • Poštovani,
   Moguće je sigurno, ali kod nas ne možete upisati osnovnu školu. Kod nas možete upisati neki od kurseva koje imamo u ponudi.
   Pozdrav sa Narodnog univerziteta Niš

 1. Poštovani interesuje me kurs za pizza majstora, koliko košta, kad može da se krene sa obukom, da li je diploma priznata u inostranstvu i da li je moguća obuka da se izvodi posle 17 h, molio bi da mi odgovorite u što kraćem roku.

  • Poštovani,
   Na Narodnom univerzitetu Niš možete upisati kurs za pica majstora i na obuku krenuti kada Vama odgovara. Kompletna obuka košta 38.000,00 dinara, plaćanje je u ratama. Na kraju obuke dobijate međunarodno priznat sertifikat. Što se tiče termina u kom biste pohađali obuku, smatramo da postoji mogućnost da se praksa realizuje posle 17 časova.
   Za sve dodatne informacije, možete pozvati: 018/526-464 ili doći lično u kancelariju br.17
   Pozdrav

 2. Moje pitanje je sta mi je potrebno za dobijanje diplome za IV stepen strucne spreme, jer imam zavrseni III stepen vase skole, za poslovnog sekretara.
  IV stepen mi je potreban radi prekvalifikacije za drugu vrstu zanimanja, tacnije za medicinskog tehnicara.
  Takodje me zanima, ako je mouce da zavrsim IV stepen strucne spreme, kolika je cena svega toga,
  U napred zahvalna!

  • Poštovana,
   Da biste dobili stepen struke, morati upisati srednju školu. Na Narodnom univerzitetu Niš možete završiti kurs, ali ne dobijate stepen struke.
   Pozdrav

 3. nisam zavrsila srednju skolu samo osnovnu.posto vec nekoliko godina radim kao kuvarica potrebna mi je diploma tj,potvrda da sam zavrsila kod vas jer gazda hoce da me prijavi.

 4. Poštovani,

  Koliko časova obuhvata škola crtanja za decu i odrasle i do kada traje prijavljivanje? Da li je ovaj kurs pogodan za (odrasle) početnike?
  Unapred hvala!

 5. Poštovani, suprug i ja smo zainteresovani za kurs norveškog jezika. Kako je organizovana nastava, u koje vreme i koja je cena kursa?
  Unapred hvala na odgovoru!
  Pozdrav!
  Aleksandra Dukić

 6. Poštovani, interesuje me cena kursa italijanskog jezika kao i detalji o tome u kom periodu se realizuje i koliko traje?

 7. Postovani,

  Bavim se izradom namestaja ,kuhinja, plakara,prozora, itd
  Kako da polazem za licencu stolara tj. Dali mogu direktno polagati jer imam iskustvo od 20 godina .
  koja je cena/
  Dali licencu priznaju u inostranstvu tj.Australiji .

  Best Regards/Srdačan pozdrav
  Željko Alavanja
  HITECH LTD Doo Beograd
  Dijega Rivere 32a 11080 Beograd Srbija
  +38162 1955 171

  http://www.kuhinje-americkiplakari.com