Pokrenuli smo stranicu na kojoj možete da postavite sva pitanja u vezi našeg programa i delokruga rada. Iako smo se potrudili da našom web prezentacijom pokrijemo najveći broj sfera interesovanja, ostavljamo prostora za slučaj da smo nešto zaboravili.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pitanja i odgovori:

  • Poštovani,
   Na Narodnom univerzitetu Niš možete upisati kurs za viljuškaristu. Kurs traje oko 3 meseca, cena je 38.000,00, plaćanje je u ratama.
   U slučaju da ste već radili na poslovima viljuškariste i imate potvrdu o tome, organizujemo proveru znanja i to košta 14.000,00 dinara.
   Pozdrav

 1. Planiram da se upisem na individualni kurs Nemačkog jezika, i učenik sam Pravno poslovne škole u Nišu. Zanima me kada bi se nastava odvijala, trajanje kursa i koja je cena?
  Unapred hvala

 2. DA LI SE MOŽE UPISATI FRIZERSKI KURS, KOLIKO KOŠTA I DA LI GA MOGU POHADJATI LICA U STALNOM RADNOM ODNOSU?

  • Poštovana,
   Možete upisati kurs za frizera. Kurs košta 30.000,00 dinara, plaćanje je u ratama. Kurs mogu pohađati i lica u radnom odnosu.
   Dodatne informacije možete dobiti na br.018-526-465 ili doći lično u kancelariju br.17.
   Pozdrav

 3. Postovani,
  Interesuje me da li vrsite obuku za kranistu,kao i koliko traje obuka i koja je cena. Poz

  • Poštovana,
   Narodni univerzitet Niš organizuje obuku za kranistu. Obuka traje oko 3 meseca, cena je 38.000,00 dinara, plaćanje je u ratama. Na kraju obuke se dobija međunarodno priznat sertifikat.
   Informacije možete dobiti na tel.018/526-464 ili lično u kancelariji br.17.
   Pozdrav

 4. Molim Vas interesuje me da li imate kurs za pica majstora i kako se obuka odvija, mislim koliko puta nedeljno i kojim danima se odvija teorijska nastava. I kada moze da se prijavi polaznik zbog grupe ukoliko se formira?

  • Poštovana,
   Narodni univerzitet Niš organizuje obuku za izradu pice. Obuka traje oko 3 meseca, a dinamika pohađanja se prilagođava polazniku. Možete se prijaviti kad Vama odgovara i početi sa obukom. Na kraju obuke, dobijate međunarodno priznat sertifikat.
   Informacije možete dobiti na tel. 018/526-464 ili lično u kancelariji br.17.
   Pozdrav

 5. Poštovani, interesuje me kurs norveškog jezika, da li imate formiranu grupu za nivo A1, kolika je cena kursa, da li postoji popust za nezaposlene osobe, da li se časovi održavaju u prepodnevnim ili večernjim terminima, pozdrav Katarina

 6. Postovani,

  Ja vec imam zavrsen ovaj kurs u privatnoj skoli pa me zanima da li postoji mogucnost krace nastave?

 7. Postovani, da li organizujete kurs za bastovana? Trajanje i cena kursa? Da li organizujete i prakticnu obuku za taka vid edukacije

  • Poštovani,
   Na Narodnom univerzitetu Niš možete završiti kurs za baštovana. Na kraju obuke dobijate međunarodno priznat sertifikat. Kurs traje oko 3 meseca, cena je 38.000,00 dinara, plaćanje je u ratama. Kurs podrazumeva i praktičnu nastavu.
   Pozdrav

  • Poštovana,
   Kursevi se organizuju uglavnom radnim danima, ali postoji mogućnost organizovanja i vikendom. U slučaju da većini polaznika iz grupe odgovara vikend, kurs bi tako i bio organizovan.
   Pozdrav

  • Poštovana,
   Na Narodnom univerzitetu Niš možete upisati kurs za manikira-pedikira (kurs za nokte). Kurs traje 3 meseca, nastava se realizuje u salonu na Narodnom univerzitetu Niš. Cena je 24.000,00 dinara, plaćanje je u ratama. Na kraju kursa se dobija međunarodno priznat sertifikat.
   Za dodatne informacije možete pozvati na br.018/526-465 ili doći u kancelariju br.17.
   Pozdrav

  • Poštovana,
   Upis je u toku, a kurs će krenuti po formiranju grupe (biće objavljeno na sajtu). Možete se prijaviti na br.018/526-465 ili lično u kancelariji br.17.
   Pozdrav

  • Poštovana,
   Do sada nismo organizovali takvu vrstu obuke, što ne znači da se nećemo potruditi da je u sledećoj godini organizujemo. Sve novosti će biti objavljene na sajtu.
   Pozdrav

 8. Postovanje,
  Zanima me da li postoji mogucnost placanja na vise od 5 mesecnih rata?
  Ja sam zaposleno lice, i jako bih zelela da se upisem na kurs knjigovodstva.

 9. Postovanje,
  Zanima me da li imate kurs depilacije , koja je cena kursa i koliko vremena traje obuka ?Hvala

 10. Interesuje me kurs za masere kada počinje. iIsto tako bila sam i na kurs za knigoovođe i nezaposlena ssam pa me interesuje dali ima neki popoust na obuci

  • Poštovana Tanja,
   Kurs švedskog jezika košta 14.000,00 za nivo A1.1. za rad u grupi .
   Može se pohađati i individualna nastav.Cena je 29.700,00 za 30 časova.
   Grupa počinje sa radom po formiranju.
   Individualnu nastavu možete početi odmah nakon upisa.
   Srdačan pozdrav .

 11. Poštovani, interesuje me kursPočetni A1 italijanskog i španskog jezika. Koliko traje, koliko košta i kada počinje. da li imate intenzivne varijante i pepodnevne časove. Pozdrav

  • Poštovana Dragana,
   Kurs italijanskog jezika košta 14.000,00 za nivo A1.1. za rad u grupi .
   Može se pohađati i individualna nastava.Cena je 29.700,00 za 30 časova.
   Grupa počinje sa radom po formiranju.
   Individualnu nastavu možete početi odmah nakon upisa.
   Srdačan pozdrav

 12. Pozdrav!

  Zanima me kurs norveskog jezika, A1+A2, koja je dinamika rada i koja je cena sa studentskim popustom 🙂

  • Poštovana Jelena,
   Kurs norveškog jezika košta 21.000,00 za nivoe A1+A.2., za rad u grupi. Dinamika rada je 2×2 časa nedeljno.
   Kurs traje 6 meseci.
   Može se pohađati i individualna nastava. Cena je 29.700,00 za 30 časova, nivo A1.
   Grupa počinje sa radom po formiranju.
   Individualnu nastavu možete početi odmah nakon upisa.
   Srdačan pozdrav

 13. Poštovani, dobar dan. Već više od tri godina radim u Rusiju. Ovde sam radio kao Visokokvalifikovani specijalitet “ Specijalitet za mehanizaciju u gradjevinska. Posedujem i dokumenta i imao sam radnu dozvolu za navedeno zanimanje, koja mi je istekla. Da li mogu da dobijem sertifikat za navedeno zanimanje, da bih mogao da preduzim radnu dozvolu. Hvala unapred.

  • Poštovani,
   Pretpostavljamo da Vam treba sertifikat za rukovaoca građevinskim mašinama za niskogradnju. Ako imate potvrdu da ste najmanje 3 meseca radili na tim poslovima, možete da uplatite za proveru znanja-14.000,00 dinara i da polažete da biste dobili sertifikat.
   Pozdrav

  • Poštovani,
   Možete se upisati na kurs za pica majstora. Kompletna obuka košta 38.000,00 dinara, a na obuku krećete kad se upišete. Na kraju dobijate međunarodno priznat sertifikat. Ako ste već radili na tim poslovima i imate potvrdu o tome, onda samo možete da polažete ispite i to košta 14.000,00 dinara.
   Pozdrav

  • Poštovana,
   Kurs za manuelnog terapeuta-masera sa poznavanjem akupresure počinje u sredu (11.10.2017.godine) u 18 časova. Možete tada doći. Nakon završenog kursa dobijate međunarodno priznat sertifikat, s kojim možete da radite kod poslodavca ili samostalno otvoriti salon.
   Pozdrav

  • Poštovana,
   Upis je u toku, a kurs počinje sa radom kada se oformi grupa, odnosno, kada se prijavi dovoljan broj polaznika.
   Pozdrav

 14. Poštovani, zainteresovana sam za kurs nemačkog i/ili grčkog jezika. Kada će biti upis nove grupe,koliko je ljudi u grupi i kolika je cena za početni nivo? Takodje da li postoji nastava koja se održava isključivo vikendom a ako ne, kada se održava?

  • Poštovani,
   Kurs traje oko 3 meseca, a cena je 38.000,00 dinara (plaćanje je u ratama). U slučaju da ste već radili na tim poslovima najmanje 3 meseca i imate potvrdu o tome, onda ne idete na kompletnu obuku, već samo polažete ispite i onda to košta 14.000,00 dinara.
   Pozdrav

  • Obuka za viljuškaristu traje oko 3 meseca, plaćanje je u ratama, ukupna cena je 38.000,00 dinara. Za polaznike koji imaju potvrdu da su radili najmanje 3 meseca na datim poslovima, možemo organizovati proveru znanja i to košta 14.000,00 dinara.
   Za dodatne informacije možete pozvati br.018/526-464

 15. Zanima me kurs za frizera …koliko kosta i dali imaju neki popust raseljeni sa Kosova?Kada pocinje grupa sa radom?

  • Kurs za frizere se plaća u ratama, 5 puta po 6.000,00 dinara, što je ukupno 30.000,00 dinara. Na žalost, ne možemo odobriti popust za raseljene sa Kosova. Grupa je krenula sa radom pre dva dana, što znači da možete da se priključite. Dodatne informacije ne tel:018/526-465

 16. dali je sertifikat priznat na Novom Zelandu prilikom apliciranja za radnu vizu.unapred zahvalan na odgovoru

  • Poštovani,
   Sertifikati Narodnog univerziteta Niš su međunarodno priznati. Pretpostavljamo da će Vam priznati prilikom apliciranja za radnu vizu.
   Pozdrav

 17. Interesuje me kurs za manikir i pedikir, depilaciju i masera, da li drzite te kurseve i kada krecu obuke i koja je cena?

  • Poštovana,
   Cena za masere je 30.000,00 dinara, a obuka kreće sa radom u četvrtak 16.03.2017.godine u 18 časova. Cena za manikir-pedikir je 24.000,00 dinara i grupa je u pripremi (možete se prijaviti), a depilacija se radi u okviru kursa za kozmetiku (cena kursa je 30.000,00 dinara i kreće sa radom po formiranju grupe).
   Ukoliko upišete 2 ili više kurseva, dobijate popust.
   Za dodatne informacije možete pozvati na br.018/526-465
   Pozdrav

  • Poštovana,
   Za upis je potreban izvod iz matične knjige rođenih, dokaz da imate završenu najmanje osnovnu školu (diploma ili svedočanstvo) i uplata prve rate od 8.000,00 dinara.
   Pozdrav

  • Poštovana,
   Narodni univerzitet Niš organizuje kurseve tokom cele godine, tako da možete računati da će i preko leta biti organizovani pojedini kursevi.
   Pozdrav

  • Poštovana,
   Obuka za vođenje poslovnih knjiga traje 4 meseca, dinamika je 2 puta nedeljno, u popodnevnim časovima.
   Cena je 26.500,00 dinara, a plaća se u ratama.
   Upis je u toku.
   Pozdrav

 18. Postovani,
  zanima me da li imate neki ubrzani kurs engleskog jezika, koliko traje i koja je cena? takodje me zanima u kojim termiima se odvija?
  Marija

  • Poštovana,
   Možete da pohađate individualni kurs, jer se tada dinamika prilagođava Vama, kao i termini. Traje 30 časova, tj. 15 dolazaka. Cena je 21.000,00 dinara za A1 ili A2, a za ostale kurseve cena je 30.000,00 dinara. Moguće je plaćanje u ratama.
   Pozdrav

  • Poštovani,
   Postoji mogućnost organizovanja kursa, ali bi bilo bolje da nas pozovete telefonom 018/526-464, jer ima malo više informacija.
   Pozdrav

  • Poštovani,
   Upis je u toku, a planirani početak kursa je krajem februara. Kurs traje 4 meseca, a cena je 10.000,00 dinara (moguće je plaćanje u ratama).
   Pozdrav

 19. Postovani,
  Interesuje me kurs za bolnicare. Radila sam kao bolnicar sedam godina, nemam sertifikat. Postoji li nacin da dobijem kod vas? Sta je potrebno? Zivim u Beogradu, prijavila bih se i dosla na polaganje. Kako da dodjem do literature za ucenje, ispitnih pitanja? Mislila sam da sve zavrsim u jednom danu, da ne dolazim vise puta jer sam trenutno polupokretna zbog polomljene noge

  • Poštovana,
   Potrebna Vam je potvrda da ste najmanje 3 meseca radili na poslovima bolničara. S obzirom na Vaše trenutno stanje, možda je najbolje da nas kontaktirate telefonom (018/526-464), da bismo sve oko administracije završili (uplata, literatura), pa da Vi samo jednom dođete u Niš radi polaganja.
   Pozdrav iz Niša

 20. Postovani, zainteresovana sam za grupni kurs za vodjenje poslovnih knjiga. Da li imate neki termin za polazak na kurs u toku januara tj pocetkom februara.
  Unapred zahvalna

  • Poštovana,
   Upis je u toku, a kurs kreće s radom po formiranju grupe. Nadamo se da će se prijaviti dovoljan broj polaznika do sredine februara. Možete se prijaviti i telefonom na br.018/526-465
   Pozdrav sa Narodnog univerziteta Niš

  • Poštovana,
   Na Narodnom univerzitetu Niš možete upisati kurs za vođenje poslovnih knjiga, nakon koga se dobija sertifikat o stručnoj osposobljenosti za rad na poslovima vođenja poslovnih knjiga. Znači, ne dobija se licenca, već sertifikat. Uslov za upis je završena srednja škola bilo koje struke, stepen je nebitan.
   Upis je u toku i možete se prijaviti mejlom ili telefonom na br.018/526-465
   Pozdrav

 21. Poštovani,
  Zanima me kurs nemačkog jezika. Možete li mi ukratko reći koji kursevi postoje i koja je njihova cena.
  Trenutno nisam u Nišu pa Vas ne mogu posetiti lično.
  Student sam, da li bi postojao neki popust? I da li bi postojao popust za, na primer 2 jezika?
  Hvala unapred
  Renata

 22. zanimame me kurs za negovateljice,koliko traje,kada se moze krenuti i koja je cena?Da li je priznat u inostranstvu?

  • Poštovani,
   Kurs za negovatelja starih osoba traje oko 3 meseca, upis je u toku, a ukupna cena je 38.000,00 dinara (plaćanje je u ratama). Sertifikat Narodnog univerziteta Niš je međunarodno priznat.
   Pozdrav

 23. INTERESUJE ME OBUKA ZA INSTALATERA UREDJAJA ZA GREJANJE KAD POCINJE , KOLIKO TRAJE I KOJA JE CENA. HVALA

  • Poštovani,
   Obuka za instalatera centralnog grejanja traje oko 3 meseca. Upis je u toku. Plaćanje je u ratama, a ukupna cena je 38.000,00 dinara. U slučaju da ste već radili na tim poslovima, možemo organizovati proveru znanja i onda bi cena bila 14.000,00 dinara.
   Za dodatne informacije možete pozvati na br.018/526-464
   Pozdrav

 24. Kurs za masere obuhvata i relaksacionu i terapeutsku masažu, kada počinje? Koliko časova nedeljno držite?

  • Poštovani,
   Nova grupa će krenuti sa radom krajem januara 2017.godine. Nastava se realizuje jednom nedeljno-blok nastava. Kurs obuhvata i relaksacionu i terapeutsku masažu.
   Pozdrav

  • Postovani,
   Obuka za grcki jezik kosta 14.000,00 , za kurs od 4 meseca,rad u grupi od 5 i vise polaznika.
   Moguca je i individualna nastava, cena je 29.700,00.
   Za dodatne informacije mozete se obratiti i na telefon 018 512 421.
   Srdacan pozdrav .

 25. Da li radite obuku za vozaca -rukovaoca viljuskara , i ako imate seminar, kada pocinje i koji su uslovi

  • Poštovani,
   Narodni univerzitet Niš organizuje obuku za viljuškariste. Obuka traje oko 3 meseca, upis je u toku. Cena je 38.000,00 dinara i plaća se u ratama. U slučaju da ste već radili najmanje 3 meseca na poslovima viljuškariste i imate potrdu o tome, možete izaći na proveru znanja (u jednom danu se polažu svi ispiti). Cena je 14.000,00 dinara.
   Za dodatne informacije možete pozvati na br.018/526-464
   Pozdrav sa Narodnog univerziteta Niš

 26. Radim kao kuvarica već 2 godine. Sad mi gazda traži diplomu ili nešto tako, jer ne može da me prijavi bez toga Da li mogu kod vas da dobijem diplomu i na koji način. I koji je najbrži način jer mi je veoma hitno da mi ne bi dao otkaz.

  • Poštovana,
   Narodni univerzitet Niš, nakon završene obuke ili provere znanja, izdaje sertifikat o stručnoj osposobljenosti, s kojim možete da radite kod poslodavca, da samostalno otvorite radnju i međunarodno je priznat. S obzirom da Vi već radite na poslovima kuvara, možemo da organizujemo proveru znanja. Za to Vam je potrebna potvrda da ste najmanje 3 meseca radili na poslovima kuvara, izvod iz matične knjige rođenih, diploma i uplata od 14.000,00 dinara. Od Vas zavisi koliko Vam vremena treba da spremite ispite i da zakažete polaganje. Literatura, koju dobijate po upisu, je uračunata u cenu.
   Pozdrav sa Narodnog univerziteta Niš

 27. Želim da upišem kurs italijanskog i nemačkog jezika. Molim vas da mi odgovorite kada ćete krenuti sa kursevima i da li imam neki popust, s obzirom da bih upisala dva kursa? U kojim terminima se održava nastava i koliko puta nedeljno?
  Unapred zahvalna, Katarina

 28. Da li mozete da mi kazete koliko kosta kurs engleskog jezika,A1 za odrasle..? Kojim danima je nastava i od koliko sati..?

  • Poštovana,
   Grupa za kurs engleskog jezika A1 za odrasle je tek krenula sa radom, tako da možete da se priključite i dođete danas (31.10.) u 18 časova. Cena kursa je 10.000,00 dinara, a plaćanje je na 5 rata. Za dodatne informacije možete pozvati na br.018/512-421
   Pozdrav sa Narodnog univerziteta Niš

 29. Postovanje kada pocinje kurs engleskog jezika , koliko traje i koja je cena?
  Unapred hvala na odgovoru

  • Poštovana,
   Niste naveli za koji nivo ste zainteresovani. Ukoliko imate predznanje, možete doći da biste odradili test i utvrdili nivo znanja. Cena za nivoe A1 i A2 je 10.000,00 dinara, a za više nivoe (B1, B2…) cena je 14.000,00 dinara. Dodatne informacije možete dobiti na 018/512-421
   Pozdrav sa Narodnog univerziteta Niš

  • Poštovana,
   U toku su pripreme za realizaciju kurseva za programe AutoCad i Corel Draw. Nadamo se da ćemo uskoro krenuti sa upisom, što ćemo i objaviti na sajtu.
   Pozdrav sa Narodnog univerziteta Niš

  • Poštovani,
   Na Narodnom univerzitetu Niš možete upisati obuku za portira-vatrogasca ili za čuvara-vatrogasca. Obuka traje oko 3 meseca, plaćanje je u ratama, a ukupna cena je 38.000,00 dinara. U slučaju da ste već radili na tim poslovima najmanje 3 meseca i imate potvrdu o tome, ne morate da idete na obuku, već samo da polažete završne ispite i to košta 14.000,00 dinara.
   Za dodatne informacije možete pozvati na br.018/526-464
   Pozdrav sa Narodnog univerziteta Niš

  • Poštovana Biljana,
   Obuka za vođenje poslovnih knjiga traje 4 meseca. Dinamika je 2 puta nedeljno u popodnevnim časovima. Ako ste zainteresovani da što pre krenete na obuku, možete doći u ponedeljak (24.10) ili u sredu (26.10.) u 18 časova. Još ove sedmice je moguće priključiti se grupi, koja je tek krenula sa radom.
   Dodatne informacije na tel. 018/5264-465
   Pozdrav sa Narodnog univerziteta Niš

  • Poštovana,
   Obuka za šminkere je krenula sa radom, ali još uvek možete da se priključite. Možete doći večeras (ponedeljak) u 18 časova u kancelariju br.17.
   Dodatne informacije možete dobiti na tel.br.018/526-465
   Pozdrav sa Narodnog univerziteta Niš

 30. Postovani,
  imam pitanje vezano za kurs za zenskog frizera, sta predstavlja cena od 12.000 a sta je 30.000 i u koliko rata je moguce placanje? Takodje, kada je upis odnosno kada krece obuka?
  Unapred hvala

  • Poštovana,
   Kurs za ženskog frizera košta 30.000 dinara i plaća se u 5 rata po 6.000 dinara. Možete krenuti na obuku odmah s obzirom da je grupa formirana. Termin rada ove grupe je sredom od 10h, tako da možete doći tada. Što se tiče cene od 12.000 dinara, ona se odnosi na obuku za nadogradnju kose koju može da pohadja osoba koja već ima iskustvo u radu. Za dodatne informacije možete pozvati 018/526-465.
   Pozdrav sa Narodnog univerziteta Niš.

 31. Postovani, interesuje me kurs za negovateljicu. Po kojoj je ceni kurs i na kolilo rata se placa, kolilo kurs traje, gde se vrsi obuka i da li je sertifikat priznat za rad u Nemackoj . Hvala

  • Poštovana Andjela,

   Obuka za negovatelja starih osoba traje oko 3 meseca. Obuka se realizuje u Gerontološkom centru. Cena je 38.000 dinara u 6 rata. Sertifikat je medjunarodno priznat pa samim tim i u Nemačkoj.

    • Obuka za web dizajn kreće sa radom kada se prijavi dovoljan broj polaznika. Upis je u toku, a cena je 12.000,00 dinara. Plaćanje je moguće i u ratama.
     Za dodatne informacije-018/526-464 ili lično u kancalariji br.17.
     Pozdrav