Pokrenuli smo stranicu na kojoj možete da postavite sva pitanja u vezi našeg programa i delokruga rada. Iako smo se potrudili da našom web prezentacijom pokrijemo najveći broj sfera interesovanja, ostavljamo prostora za slučaj da smo nešto zaboravili.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pitanja i odgovori:

 1. Da li nakon završene obuke za poslovnog sekretara se smatra da kandidat ima završenu Višu školu? Tj., da li je ova obuka u rangu stečenog višeg obrazovanja? Poznajem koleginicu koja je pre više godina završila vaš kurs i koja sa vašom diplomom radi kao sa završenom Višom školom pa me interesuje da li je to tako i sada?

  • Poštovana,
   Na Narodnom univerzitetu Niš možete završiti obuku za poslovnog sekretara. Obuka za poslovnog sekretara nije u rangu višeg obrazovanja, znači ne bi trebalo da se smatra da je to viša škola, jer je to kurs koji traje par meseci.
   Pozdrav

  • Poštovani,
   Kurs za muškog frizera možete upisati kad Vama odgovara, jer možemo da organizujemo individualnu obuku.
   Pozdrav

 2. Poštovani,
  moj sin Nikola ima 14,5 godina i pohađa 8.razred OŠ,,Vožd Karađorđe“.Potrebno je da uskoro krene sa nastavom nemačkog jezika,pa sam ja,kao majka,zainteresovana za nastavu koja će se odvijati 3 puta nedeljno ili poluindividualno,da bi za kraće vreme postigao više nivoe.
  Kada su termini početka nastave,kojim danima se nastava odvija,u koliko sati počinje nastava (u školi je do 19.15 kad ide u popodnevnu smenu)?
  Unapred zahvalna na odgovoru,
  Trajković Emilija

 3. Postovani da li ima na univerzitetu i kurs za rostilj majstora? Imam priliku za zaposlenje u svedskoj, pa mi je potreban sertfifikat za to i za svedski jezik?

  • Poštovani,
   Na Narodnom univerzitetu Niš možete dobiti međunarodno priznat sertifikat za roštilj majstora. Obuka traje oko 3 meseca, a ako već imate radnog iskustva na tim poslovima, možete samo polagati ispite i dobiti sertifikat. Obuka košta 38.000,00 dinara (plaćanje je u ratama), a provera znanja (ako imate radno iskustvo za rad na poslovima roštilj majstora) košta 14.000,00 dinara. Za sve informacije možete pozvati 018/526-464

  • Poštovana,
   Možete se upisati na kurs krojenja i šivenja, jer je upis u toku. Dodatne informacije možete dobiti na tel:018/526-464 ili lično u kancelariji br.17
   Pozdrav

  • Poštovana,
   Upis je u toku, uslov je završena osnovna škola. Plaćanje je u ratama, a ukupna cena je 38.000,00 dinara. Dodatne informacije možete dobiti na tel:018/526-464
   Pozdrav

 4. nisam zavrsila srednju skolu samo osnovnu.posto vec nekoliko godina radim kao kuvarica potrebna mi je diploma tj,potvrda da sam zavrsila kod vas jer gazda hoce da me prijavi.

  • Poštovana,
   Potebno je da nam priložite potvrdu da ste najmanje 3 meseca radili na poslovima kuvara. Time dokazujete da već posedujete potrebna znanja i veštine za rad na poslovima kuvara i da možete pristupiti proveri znanja. Ne dobijate diplomu, već međunarodno priznat sertifikat o stručnoj osposobljenosti. Dodatne informacije možete dobiti na tel: 018/526-464 ili lično u kancelariji br.17.
   Pozdrav

 5. Poštovani,

  Koliko časova obuhvata škola crtanja za decu i odrasle i do kada traje prijavljivanje? Da li je ovaj kurs pogodan za (odrasle) početnike?
  Unapred hvala!

  • Poštovana Nina,
   Škola crtanja počinje u sredu, 10.10.2018.godine u 19 časova, u našim prostorijama. Još uvek se možete prijaviti. Kurs je pogodan i za odrasle. Radionica će se održavati jednom nedeljno, subotom, u trajanju od 1,5 sati.
   Pozdrav

   • Postovani,
    Kurs norveskog A1 A2 nivo traje 6 meseci , sa dinamikom rada 2x 2 casa nedeljno.
    Cena za rad u grupi od 6-8 polaznika je 21.000,00.
    Grupa za ove nivoe je u formiranju, upis je u toku.

 6. Poštovani, suprug i ja smo zainteresovani za kurs norveškog jezika. Kako je organizovana nastava, u koje vreme i koja je cena kursa?
  Unapred hvala na odgovoru!
  Pozdrav!
  Aleksandra Dukić

  • Poštovana,
   Upis je u toku. Obuka počinje 9.oktobra u 10 časova. Možete se prijaviti telefonom (018/526-465) ili doći na prvi čas i tada se prijaviti.
   Pozdrav

   • Poštovana Danice,
    Kurs italijanskog, za rad ugrupi od 6-8 polaznika košta 14.000,00.
    Raspored nastave se određuje nakon formiranja grupe.
    Možete pohađati i individualnu nastavu koja košta 29.7000,00 za 30 časova.
    Raspored nastave se dogovara sa profesorom.
    Srdačan pozdrav.

 7. Poštovani, interesuje me cena kursa italijanskog jezika kao i detalji o tome u kom periodu se realizuje i koliko traje?

  • Poštovana,
   Kurs počinje 9.oktobra u 10 časova, cena za kurs ženskog frizera je 30.000,00 dinara, plaćanje je u ratama.
   Možete se prijaviti telefonom (018/526-465) ili doći na prvi čas.
   Pozdrav

 8. Postovani,

  Bavim se izradom namestaja ,kuhinja, plakara,prozora, itd
  Kako da polazem za licencu stolara tj. Dali mogu direktno polagati jer imam iskustvo od 20 godina .
  koja je cena/
  Dali licencu priznaju u inostranstvu tj.Australiji .

  Best Regards/Srdačan pozdrav
  Željko Alavanja
  HITECH LTD Doo Beograd
  Dijega Rivere 32a 11080 Beograd Srbija
  +38162 1955 171

  http://www.kuhinje-americkiplakari.com

  • Poštovani,
   S obzirom da već radite 20 godina na poslovima stolara, možete pristupiti proveri znanja. Potrebna Vam je potvda o radnom iskustvu na poslovima stolara. Provera znanja košta 14.000,00 dinara i može se realizovati u jednom danu. Narodni univerzitet Niš ne izdaje licencu, već sertifikat o stručnom osposobljavanju, koji je međunarodno priznat.
   Pozdrav