spenchen

Nemački jezik postaje nezamenljiv za svakoga ko teži daljem usavršavaju u medicinskoj struci. Selekcija stručnog osoblja se vrši na osnovu posedovanja određenog nivoa znanja ovog jezika, odnosno sertifikata. Bez obzira na godine ili nivo znanja – nemački možete učiti ukoliko želite da putujete, radite ili studirate u Nemačkoj.

Za rad u grupi na svim nivoima, nastava se organizuje u večernjim terminima, dva puta nedeljno po 90 minuta. Kako nam se sve veći broj polaznika obraća sa zahtevima za intenzivnijom nastavom, moguće je organizovati nastavu i tri puta nedeljno, u prepodnevnim, popodnevnim i večernjim terminima. Cena mesečne rate kreće se od 2.000 – 3.000 dinara, u zavisnosti od nivoa. Semestar traje od 3 do 8 meseci i pokriva od 40 do 120 časova, što zavisi od potreba kandidata (priprema za put u inostranstvo, svakodnevna komunikacija, studiranje, zaposlenje). Grupni rad po programu Themen Aktuell.
U polu-individualnoj i individualnoj nastavi, termine je moguće dogovoriti sa profesorima i korigovati u skladu sa potrebama polaznika. Pogodnosti individualne nastave su direktan rad sa profesorom, odabir materijala i tempa nastave.
Po završenom kursu, stiče se sertifikat za određeni nivo znanja.