Stilista ženskih frizura

Program obuke obuhvata teorijsku i praktičnu nastavu.Sve tehnike i veštine koje podrazumeva posao ženskog frizera: pranje kose, razne tehnike šišanja i oblikovanja kose, feniranje, farbanje, šatiranje, meliranje, mini val, nega kose uz primenu raznih preparata, alata i oparata, polaznici savladavaju tokom obuke pod stručnim nadzorom i instrukcijama iskusnog predavača-frizera.

Od samog početka polaznici počinju sa praktičnim savladavanjem nastavnog plana i programa prateći aktuelne modne trendove i tehnike u ovoj oblasti.

Literatura i potrošni materijal se obezbeđuju za sve polaznike.

Teorijsko-praktična nastava se realizuje u savremeno oprenljenom frizerskom salonu na Narodnom univerzitetu.

Obuka traje 4 meseca.

Nakon realizovanog nastavnog programa i plana i završene obuke,polaznici polažu završni ispit,koji se sastoji iz pismenog i praktičnog dela.

NADOGRADNJA KOSE

Program obuke obuhvata teorijsku i praktičnu nastavu i prati aktuelne modne trendove i tehnike u ovoj oblasti. Nastava se realizuje u savremeno opremljenom salonu lepote na Narodnom univerzitetu i traje mesec dana. Nakon realizovane obuke polaznici polažu završni ispit koji se sastoji iz pismenog i praktičnog dela.

Cena: 12.000,00 dinara

Sertifikati

Polaznicima koji polože ispit izdaje se međunarodno priznati sertifikat o stručnoj osposobljenosti. Sertifikat se upisuje u Nacionalnoj službi za zapošljavanje pod rubrikom ,,posebna znanja i veštine.“

Upis se vrši u kontinuitetu tokom sele godine.

Cena: 30.000,00 dinara

Mogućnost plaćanja u ratama.

Za 2 obuke 10% popusta po obuci / za treću obuku 50% popusta.

Dodatne informacije na tel.  018/526 465

kancelarija br.17

ili  na e-mail: nunis@ninet.rs