engleski-za-odrasle

Centar za strane jezike već preko 60 godina podržava program celoživotnog učenja (lifelong learning), pa tako pruža mogućnost svim zainteresovanim polaznicima da upišu kurs engleskog jezika, bez obzira na starosnu dob ili nivo znanja. Pored neverovatnog broja realizovanih programa u saradnji sa gradskim i državnim institucijama, Centar organizuje grupnu, polu-individualnu, individualnu nastavu, letnju školu engleskog jezika, kao i specijalističke kurseve koji prate određeno zanimanje.

Bez obzira da li studirate, pretražujete e-materijal, putujete, tražite zaposlenje ili komunicirate sa prijateljima putem interneta, engleski je nezaobilazan u svakodnevnoj komunikaciji.

Za polaznike koji su na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje ili korisnici socijalnog programa, Centar odobrava popust od 10% – 50%!

Nastava za rad u grupi se organizuje dva puta nedeljno po 90 minuta, trajanje kursa je 40 ili 64 časa, odnosno 4 meseca. Individualna nastava podrazumeva 30 časova u terminima u dogovoru sa predavačem.

Upis na nivoe A1, A2, B1, B2, C1 je u toku.